BİTLİS / TATVAN - Sadullah Gencer Sosyal Bilimler Lisesi

8. ULUSAL LİSE ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMUNDA İLİMİZİ TEMSİL ETTİK.

Orta Asya'dan Anadolu'ya Uzun İnce Bir Yol: Âşıklık Geleneği" Konulu Ulusal Lise Öğrencileri Sempozyumuna Katıldık.

Başarılarıyla her alanda kendini gösteren okulumuz 11/A sınıfı öğrencilerinden Yağmur KAVUT Okulumuz Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Bilgen KAPLAN TAŞ danışmanlığında "Orta Asya eski Türk inançlarının Âşıklık geleneğine etkisi" adlı bildirisiyle 27 Şubat Salı günü çevrimiçi düzenlenen "Orta Asya'dan Anadolu'ya Uzun İnce Bir Yol: Âşıklık Geleneği" konulu Ulusal Lise Öğrencileri Sempozyumu'na katıldı.

Sempozyum Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesi iştirakiyle gerçekleştirildi. Öğrencimiz bildirisinde "Orta Asya eski Türk inançlarının Âşıklık geleneğine etkisi" konusunu anlatmaya çalıştı. Sempozyum, çevrimiçi düzenlenmesine rağmen oldukça profesyoneldi.

Başta Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesi'nin akademisyen, yönetici, öğretmen ve öğrencileri olmak üzere öğrencimiz Yağmur KAVUT'a desteklerini esirgemeyen Okul idaremize  ve öğrencimizin danışmanlığını yapan Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Bilgen KAPLAN TAŞ 'a teşekkür ediyoruz.

8. ULUSAL LİSE ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMU8. ULUSAL LİSE ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMU8. ULUSAL LİSE ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMU8. ULUSAL LİSE ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMU8. ULUSAL LİSE ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMU8. ULUSAL LİSE ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMU8. ULUSAL LİSE ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMU8. ULUSAL LİSE ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMU8. ULUSAL LİSE ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMU8. ULUSAL LİSE ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMU

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 14:27 - Görüntülenme: 92