TUBİTAK BİLİM SÖYLEŞİMİZ GERÇEKLEŞTİRDİK

TUBİTAK ile okulumuz işbirliğinde düzenlenen Bilim Söyleşisi 23/11/2023 tarihinde Tatvan Kültür Merkezinde yoğun öğrenci katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Proje Yürütücüsü ve Okul Müdürü Canser KARACA bilim ve araştırmanın önemine vurgu yaptı. Konuşmacı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Mahfuz ELMASTAŞ, Fitoterapi ve Fitoterapinin Milli İlaç yapımında önemi konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Oldukça dikkatli takip edilen söyleşi sonrasında bir çok soru soruldu. Program sonunda Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Necmettin ELMASTAŞ Konuşmacıya Plaket takdim ederken,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin ULUDAĞ Misafirimize ve Proje Yürütücüsüne Teşekkür belgesi verdiler. Kendilerine tşükranlarımızı sunarız.

Yayın: 28.11.2023 - Güncelleme: 28.11.2023 16:49 - Görüntülenme: 177