PANSİYONUMUZ

2008-2009 Eğitim Öğretim Yılının sonunda yapımına başlanan pansiyonumuz, 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemin ortalarında tamamlanmıştır.

Pansiyonumuzun kapasitesi 280 kişiliktir. Sadece Orta Öğretim öğrencileri kabul edilmektedir. Pansiyona yerleşme hakkı olan öğrencilerin ilçemiz merkezinde ikamet etmiyor olması ve yapılan sınavda başarılı olması şartı vardır.

Pansiyonumuzda her odada 4 öğrenci kalmaktadır.

Pansiyonumuzda gece bekçisi bulunmaktadır. Hergün temizlik yapılmaktadır. Pansiyonumuzda 2 tane televizyon salonu ve öğrencilerimizin rahat ders çalışabilmesi için etüt salonları bulunmaktadır.

Pansiyon Yemekhanesi

Pansiyonumuzda sabah kahvaltıları açık büfe şeklinde verilmektedir.

Pansiyonumuzun yemekhanesinde aynı anda 280 öğrenci yemek yiyebilmektedir.

Günde kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği olmak üzere 3 öğün yemek verilmektedir.

Öğle ve akşam yemeklerinde en az 3 ve 4 çeşit yemek sunulmaktadır.

Pansiyonda kalan öğrencilerin farklı okullarda olması ve yemeğe yetişebilmeleri için yemek süresi en az 1 saat olarak belirlenmiştir.

Kız Öğrenci Yatakhanesi

Pansiyonumuzun tamamında kız öğrencilerimiz kalmaktadır. 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren pansiyonumuza erkek öğrenci kabul edilmemektedir.

Pansiyonumuz ve Bahçesi

Pansiyonumuzun hemen ön tarafında geniş bir bahçemiz bulunmaktadır.

Hafta sonları öğrenciler burda kendi aralarında gezerek, sportif etkinlikler yaparak ve sohbet ederek zamanlarını değerlendirmektedirler.

Yayın: 03.12.2012 - Güncelleme: 25.07.2021 18:01 - Görüntülenme: 4307